Otoci Hrvatska Privatni Smještaj

1 rezultata pretrage

Otoci za najam u Hrvatskoj. Rezervirajte smještaj na hrvatskom Jadranu ili u kontinentalnoj Hrvatskoj za Vaš godišnji odmor ili ljetovanje.

Otok Krk

Otok Krk je najveći otok na Jadranu i jedan od najraznolikijih i najposjećenijih također. Jedan je od glavnih središta hrvatskog turizma i predstavlja domaćina nizu naselja koja nude raznoliku paletu atrakcija. Od malih povijesnih sela do užurbanih gradova, sva ova odmorišta imaju jedno od najboljih smještaja što možete pronaći u Europi i učinit će vaš odmor vrijednim pamćenja. Baška Baška je vjerojatno najbolje mjesto na Krku za posjetiti, ako ste ljubitelj plaže. Iako su sve plaže na Krku fantastične i zadivljujuće lijepe, Bašku su prestižne British Times novine izdvojile i uvrstile u top 10 plaža svijeta. Vrbnik Ako ste ljubitelj povijesti, onda je Vrbnik mjesto koje morate posjetiti na otoku Krku. Sa svojim labirintom uskih uličica, mjesto odiše povijest, a vi ćete dobiti osjećaj kako je život protjecao ovdje prije stotine godina. Bilo da ovdje želite provesti nekoliko dana ili jednostavno posjetiti ga na jedan dan, neće požaliti svoju odluku. Punat Punat je jedan od manje poznatih turističkih gradova na Krku, a to je odlično ukoliko tražite mjesto na Krku gdje ćete se maknuti od svega. Lijep, opušten i sa zadivljujućim plažama, nećete požaliti vaš izbor ostanka. Malinska Smještena na sjevernozapadnoj obali otoka, Malinska je zaštićena od Jadranskih vjetova, što je čini odličnim mjestom ukoliko volite salone na plažama. Ova smirenost se ogleda u okružnim selima, s blagim brežuljcima i šumovitim obalnim krivuljama. Njivice Jedno od novijih naselja na otoku; razvile su se u proteklom stoljeću i postale jedno od najboljih odmarališta otoka Krka. Njivice imaju fantastične plaže i široku paletu trgovina, restorana i konoba. Omišalj Jedan od najstarijih gradova na otoku, Omišalj počiva na ogromnoj stijeni, gdje ćete dobiti neke od najboljih pogleda na otoku, gledajući na Kvarnerski zaljev. Fantastično mjesto za boravak, puno tradicije i hrvatske kulture. Šilo Jedno od najtiših odmorišta na otoku; idealno mjesto ako imate djecu ili jednostavno volite nešto opuštenije naselje za vaš odmor. Ima prekrasne plaže i širok spekrat postrojenja i zanimacija da osiguraju zabavno ispunjen odmor za sve. Grad Krk Drevni grad Krk i glavno administrativno središte otoka je grad prepun povijesti i nudi posjetiteljima kompletan odmor. Pun povijesti, restorana, trgovina i fantastičnih plaža, predivno je mjesto boravka za sve uzraste. Ako tražite odmor koji doslovno ima sve, tada je Krk vaš izbor broj jedan.

Otoci Hrvatska Privatni Smještaj

1
1 Do 18 Od 1

Apartman Alex Pag, Hrvatska

od € 50

Apartman 2+2 Povljana otok Pag od 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupaona, kuhinja, balkon, klima. Apartman je 50 m od mora. Plaža sitni šljunak i plaža pijesak.Idealno za djecu plaža je dugo plitka. Manje mjesto pogodno za vožnju biciklom, za hodanje, tenis, ronjenje, istraživanje.

1
1 do 18 od 1
Od/Noć€ 50

Apartman AlexPag

Apartman 2+2 Povljana otok Pag od 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupaona, kuhinja, balkon, klima. Apartman je 50 m od mora. Plaža sitni šljunak i plaža pijesak.Idealno za djecu plaža je dugo plitka. Manje mjesto pogodno za vožnju biciklom, za hodanje, tenis, ronjenje, istraživanje.